26 Temmuz 2015 Pazar

Mini Gratis Alışverişi

Mini Gratis Alışverişi

Selam :)

Nasıl gidiyor tatiller? Şuan nerede, ne yapıyorsunuz merak ediyorum.Belki evde geç saatlere kadar uyuyup sonra da tembelliğin dibine vuruyorsunuz.Belki deniz kenarında kumsala uzanmış soğuk bir şeyler içiyorsunuz.Ya da belki benim gibi, tatile gidenlerin fotoğraflarına imrenerek, az biraz da nefretle bakıyorsunuz kimbilir :) Her ne yapıyorsanız şuan bırakın da size geçtiğimiz günlerde yaptığım mini Gratis alışverişimden bahsedeyim...

.
.
.

Eklips Makyaj Süngeri

Mini Gratis Alışverişi

İlk aldığım ürün uzun süredir merak ettiğim, yine birçok kişinin çok beğendiği Eklips'in bu şirin makyaj süngeri. Açıkçası herkesin bayıldığı Beauty Blender'a o kadar ödemeyi pek istemediğimden Eklips oldukça uygun fiyatıyla tercih ettiğim bir ürün oldu.Umarım memnun kalırım.

Fiyat: 5,90 TL

Maybelline Baby Lips Electro - Strike a Rose

Mini Gratis Alışverişi

Bir diğer aldığım ürün ise Maybelline Baby Lips Electro serisinden Strike a Rose rengi. Henüz fotoğraflarını tamamen çekmediğim için kullanamadım öylece bakışıyoruz.Çok tatlı bir rengi var.Daha önce normal seriden Pink Punch rengini bayıla bayıla kullanmıştım bunu da seveceğimi düşünüyorum :)

Fiyat: 6,90 TL

The Balm Autobalm - California

Mini Gratis Alışverişi

Ve son olarak aldığım ürün bu alışverişin minik yıldızı The Balm Autobalm - California palet.Uzun süredir Balm Jovi almak istediğimden söz ediyorum ama belki %50 indirimde yakalarım diye bir türlü almadım :) Ama fazlasıyla aklımdaydı. İndirimde almayınca bende şuan Gratis karta özel indirimli satılan bu minik paletlerden birini almaya karar verdim.Tercihim renklerini daha çok beğendiğim California'dan yana oldu.Kullandıktan sonra detaylı bir inceleme yazısı gelecek tabi ki :)

Fiyat: 19,90 TL

Ve işin güzel tarafı tüm bunlara tek kuruş ödemedim.Çünkü kartımda biriken puanları harcadım :) Böyle alışveriş tadından yenmiyor doğrusu :) Siz bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandıysanız yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler

8 yorum:

  1. Autobalm'ları ben de merak ediyorum. İyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  2. Baby Lips hiç denemedim ama eğer gidersem Baby Lipsten peach kiss alıp denemeyi çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. hepsi de çok güzel, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. O senin tatlılığın :))

    YanıtlaSil
  5. Baby lips çok güzel gözüküyor her biri birbirinden güzel puanla almış olmanda süper olmuş :))Güle Gül'e kullan:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...