13 Ocak 2015 Salı

Maybelline The Rocket Volum Express Maskara

Maybelline The Rocket Volum Express Maskara

Herkese merhabalar :)

Verdiğim zorunlu aradan sonra tekrar buradayım. Siz de hak verirsiniz ki okul, finaller falan derken bir de blog ile ilgilenmek çok ta kolay bir iş değil. Ben de yazılarımı kısa zamanlara sıkıştırıp özensiz içerikler hazırlamaktansa, bol vaktim varken okunası yazılar yazıp, iyi içerik üretmeyi tercih ettiğimden bir süredir blogda yazmaya ara vermiştim. Dönüşümü güzel bir ürünü sizlere tanıtarak yapmak istedim. Ve karşınızda günün misafiri; Maybelline The Rocket Volum Express Maskara!


Maybelline The Rocket Volum Express Maskara

Kendisinin ününü duymayan kalmamıştır herhalde. Yabancı, yerli blogger ve vloggerların öve öve bitiremediği, şöyle güzel böyle mükemmel diye anlatmalara doyamadıkları o meşhur maskarayı bir de benden dinleyin. Uzun süredir aklımda olan bu ürünü, kullanmakta olduğum Maybelline The Falsies Black Drama bittiğinde yılbaşı indiriminden nihayet alıp kullanmaya başladım. O ürünün de yazısına buradan ulaşabilirsiniz. İtiraf ediyorum bu maskarayı daha önce kullanmamama rağmen kendisine karşı bir antipati duymaya başlamıştım. Biliyorsunuz ki birçok ürün blog dünyasında bazen gereksiz abartılıyor. Bunun da o ürünlerden biri olduğunu düşünüyordum doğal olarak. Ama antipatim merakımı yenemedi tabi :) Ben de bu yüzden bir şans verip denemek istedim. Gördüğünüz gibi mavi ambalaj üzerine pembe yazılarla oldukça çekici bir dış görünüşe sahip. Ambalaj konusunun ürün satışında oldukça önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Bu renkli ambalaj da kesinlikle ürünün bir artısı.

Maybelline The Rocket Volum Express Maskara

Fırçası ise oldukça farklı plastik bir fırça.En kısa kirpiklere bile kolayca uygulama yapma imkanı sunuyor. İlk kez plastik bir fırça kullanmama rağmen oldukça başarılı bulduğumu söylemeliyim. Evet kızlar, gelelim asıl konuya... Bu ürün bu kadar şöhreti hak ediyor mu? Cevap veriyorum:EVET! Maybelline Rocket Volum Express Maskara bence bu kadar övgüyü boşuna toplamamış. Kullandığım ilk anda bunu anladım. Ve şuan kendisiyle aşk yaşıyorum :) Şöyle ki, kirpikleri çok güzel uzatıyor. Akma, dökülme gibi problemlerle karşılaşmadım. Kirpiklere gayet güzel hacim kazandırıyor. Tek eksisi, kirpiklerden temizlemesi biraz zor. Yani bunun için biraz vakit ayırmanız gerekiyor evet. Ama kirpiklerinize kazandırdığı o güzel görüntüden sonra bunun lafı bile edilmez diye düşünüyorum. En azından benim için öyle.

Maybelline The Rocket Volum Express Maskara

Siz de kaşlarınıza değen kirpiklere sahip olmak istiyorsanız kesinlikle bu ürüne bir şans verin kızlar.Pişman olmazsınız...Ürün fiyatı 20 TL civarında fakat indirimlerde çok daha uyguna alabilirsiniz.

Sizin bu ürün hakkındaki görüşleriniz neler? Yorumlarınızı bekliyorum...

Sevgiler.

9 yorum:

  1. Benim kullandığım tek ürün diyebilirim gerçekten kaşlara değen kirpik görebiliyorum 😊kirpik konusunda şanssız olduğumu düşünüyorum çünkü çok düz ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpikleri uzatma konusunda gerçekten çok başarılı :)

      Sil
  2. maskara arayışındaydım bu ürünü kesinlikle denemeliyim :)
    blogunu yeni keşfettim canım bana da beklerim
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemenizi tavsiye ederim :) Blogunuza mutlaka uğrarım tabi :) Sevgiler..

      Sil
  3. Wow, ne kadar güzelsin ya masallah. Bu arada harika bir inceleme olmus emegine saglik Meltemcim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin :)

      Sil
  4. Merhaba, mimledim seni :))) Yaparsan çok sevinirim *_*

    http://kitaptutkum.blogspot.com.tr/2015/01/mim-simdi-mevsimi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :)
      Teşekkür ederim, en kısa zamanda mutlaka yapacağım :)

      Sil
  5. Bu maskarayı ben de çok seviyorum.Güzel paylaşım olmuş ;) Ayrıca ruju da sevdim :) Ben de bloğuma beklerim...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...