11 Haziran 2015 Perşembe

Mezuniyet Stili: Kombin Önerileri

Mezuniyet Stili:Kombin Önerileri

Merhabalar herkese :)
Bildiğiniz gibi bugünlerde lise ve üniversite mezuniyetleri oldukça fazla.Bütün kızların aklı o gecede.Aylar öncesinden düşünülmeye başlayan kıyafetler,makyajlar tamamen o gecenin en güzel kızı olabilmek için.Ben de sizlere bu konuda biraz yardımcı olabilmek için o geceye dair birtakım önerilerde bulunmak istedim ve fikir vermek adına bazı kombinler hazırladım.Merak ediyorsanız başlayalım...

.
.
.

-1-
Mezuniyet Stili:Kombin Önerileri
Sizler için hazırladığım ilk kombin FOREVER NEW markasının ürünlerinden oluşuyor.Markada kendi zevkinize uygun birçok elbise bulmanız mümkün.Benim önerim olan bu mercan rengi uçuş uçuş elbiseyi gümüş ayakkabılar,gümüş bir çanta ve küpelerle tamamlayıp,salaş bir topuzla kombinlediğinizde kendinizi bir prenses gibi hissetmeniz mümkün.
Satın almak isterseniz buradan elbiseye ulaşabilirsiniz.

-2-
Mezuniyet Stili:Kombin Önerileri
İkinci kombinim MODAGRAM markasına ait.Bu tek kollu mini beyaz elbiseyi,beyaz bir stiletto ve yandan salaş örgü bir saçla kombinleyerek gecenin en masum güzeli olabilirsiniz.
Satın almak için buraya tıklamanız yeterli.

-3-
Mezuniyet Stili:Kombin Önerileri
Bir diğer kombinimi Milla By Trendyol ürünleriyle oluşturdum.Marka sık sık yeni ürünlerle trendyol.com da satışa sunuluyor.Eğer elbise arayışındaysanız mutlaka markanın ürünlerine bir göz atmanızı öneririm.Üst kısmı gümüş taş işlemeli bu pudra rengi elbiseyi tamamlayacağınız parçalarda da tercihiniz gümüşten yana olabilir.Yine dağınık bir topuz ve doğal bir makyajla tüm dikkatleri üzerinize çekmeniz mümkün.
Elbiseye buradan göz atabilirsiniz.

-4-
Mezuniyet Stili:Kombin Önerileri
Bu kombini ise lidyana.com üzerinden satışa sunulan,fotoğraf çekimleri Burcu Esmersoy ile yapılan Fidan Şimşek özel koleksiyonundan bir elbise ile hazırladım.Straplez,yanları güpür dekolteli bu pembe elbise kesinlikle muazzam.Tek kelimeyle B-A-Y-I-L-D-I-M.Doğal bir makyaj ve tek tarafa taranmış saçlarla, hatta vak dalgalarıyla tamamlandığında gecenin yıldızı olmanız muhtemel.Eğer fiyatı sizin için uygunsa mutlaka elbiseye buradan bir göz atın derim.

-5-
Mezuniyet Stili:Kombin Önerileri
Bir diğer kombin önerim mini severler için.Lidyana.com üzerinde bulabileceğiniz Rare London markasına ait bronz payetli mini elbiseyi nude ayakkabılarla tamamlayarak kullanabilirsiniz.Gece boyu bir yıldız gibi parlamak isterseniz buradan elbiseyi inceleyebilirsiniz.

-6-
Mezuniyet Stili:Kombin Önerileri
Son kombin önerim ise yine Rare London markasına ait.Bu mini siyah-krem,dekolteli ve fırfır etekli elbise bence genç kızlar için oldukça uygun bir tercih.Siyah ayakkabılar,siyah bir portföy ve dalgalı saçlarla kullanıldığında gayet güzel bir görünüme imza atmanız mümkün.Bu elbiseye de buradan ulaşabilirsiniz.
.
.
.
Ve benim sizler için hazırladığım kombinler bu kadardı.Umarım bu yazı hoşunuza gitmiştir ve biraz olsun sizlere fikir verebilmiştir.Şimdiden mezuniyeti yaklaşan herkese iyi eğlenceler.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
Sevgiler...







6 yorum:

  1. Teşekkürlerr :) Benimde öyle :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel post olmuş böyle, emeğinize sağlık :)
    Forever New benim de çok sevdiğim bir marka. Geçenlerde Ankamall mağazasında hiçbir şey bulamamış da olsam, tarzını çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler :)
    Evet Forever New tarzıyla bana da çok hitap eden markalardan biri kesinlikle.

    YanıtlaSil
  4. Milla'nın uzun elbisesine bayıldım, bu ara nerede gece kıyafeti görsem gözlerimi belertiyorum^^ Bize de beklerim, sevgilerle

    YanıtlaSil
  5. O beyaz elbiseye hayran kaldıııım:) sizide çok seviyorum bloğunuz mükemmel kendiminkinden çok sizin blogunuzdayım yeni yazılarınızı bekliyorum. Bu arada saç bakımıyla ilgili yazılarda paylaşmanı isterim teşekkürler:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir yorum böyle :) Ben de sizi seviyorum :) Tavsiye için teşekkürler tabiki paylaşımın :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...