16 Aralık 2015 Çarşamba

Yenilenen Organic

“FARKI ORGANIC OLMASI”

Organic Colour Systems, çeyrek asırlık öncü deneyim ve stilistlerden aldığı ilham ile kendini yeniden yarattı.



YENİLENEN ORGANİC
Önce Organic kullanmak moda olmuşken şimdi ise Organic kullanmak zamanı geçmeyecek bir trend haline geldi. Organic Colour Systems, günümüzün beklentilerini karşılayarak logosundan ambalajına, marka yüzünden yarattığı trende yenilikler getiriyor. Organic Colour Systems, tutku ile ürettiği ürünleri ile artık daha kışkırtıcı, daha dinamik, daha trend ve kesinlikle daha GENÇ.


TUTKU İLE YARATILAN TREND
Daha iyisine geçmek cesaret ister. Profesyonel saç boyası markaları içinde en kaliteli tercihler arasında bulunan Organic; 60 renk seçeneği ile daha canlı, dinamik ve moda renkler sunarken organik içeriğiyle rakiplerine fark atıyor. Organic Colour Systems, 1990 yılında sektöre getirdiği devrimsel nitelikteki enerji ve yeniliklerle gençliğini koruyor.



ORGANIC COLOUR SYSTEMS
1800’lerde kimyacılar para-fenilendiamin (PPD) olarak adlandırılan bir madde buldu ve sentetik boya oluşturulmasında kullanımını keşfetti. Aynı zamanda hidrojen peroksitin saç ağartmada diğer kimyasallara göre daha yumuşak ve güvenli olduğu bulundu. Bu iki keşfin ardından ilk ticari saç boyasını yapan kimyager Eugene Schueller için temel  yol oldu. Saç boyaları günümüze değin en iyi sonucu alabilmek adına içerikleri kimyasal maddeler ile zenginleştirildi. Zamanla kimyasal saç boyalarının saça ve saç derisinden emilerek kişiye zarar verdiği ortaya çıktı. Organik ve bitkisel içeriklerle üretilen saç boyasının saçı kapatmadığı düşüncesi hakimdi.
1990 Yılında İngiliz Herb UK firması saç kozmetik sektöründe bir devrime imza atarak organik ve bitkisel içerikli saç boyasını; amonyak, resorsinol, paraben gibi kimyasal maddeler kullanılmadan üretti. Daha da şaşkınlık yaratan ise, üretilen saç boyasının beyaz kapatmada %100 seviyeye çıkmış olması, kimyasal saç boyalarına göre daha yoğun, daha yumuşak, daha parlak ve daha kalıcı sonuçlar çıkarmasıydı. En kaliteli kimyasal saç boyalarının vaat ettiği tüm özellikleri sunan, daha iyi sonuçlar veren ve sağlığı tehdit etmeyen saç boyası bulunmuştu. Saç kozmetik sektöründe devrim yaratan Oganic Colour Systems böyle doğdu. Organic Colour Systems, 40’ı aşkın ülkede kullanılmakta, çeyrek asırdır alternatifi değil, gerçek güzellik anlayışını sağlıkla sunmaktadır.


Herb UK ile ortak işbirliğine giren Doğatek Kozmetik, 1993 yılında Organic Colour Systems’i Türkiye ile tanıştırarak aldığı bayrağı daha ileriye taşımış, modası geçmeyecek bir trend haline getirmiştir.

5 ORGANIC İLKESİ
1.       Organik ve bitkisel içeriklerimizle saç boyasındaki kimyasal oranını en aza indirdik. Organic Colour Systems, profesyonel saç boyaları içinde organik ve bitkisel içerik bakımından maksimum oran sunar.
2.       Organic Colour Systems, artan maliyetlerine rağmen ambalaj üretimini; doğal stokları koruyarak yaşadığımız doğaya uyumlu olarak üretmektedir.
3.       Ürünlerimiz hassas ciltlerde bile güvenlidir. Ürünlerimizi üretirken hayvani gıda kullanmıyor ve hayvanlar üzerinde test etmiyoruz.
4.       Enerji tasarruflu, düşük karbonlu üretim yöntemleri ile çevre üzerindeki zararlı etkileri azaltmaya çalışıyoruz. Geri dönüşüme özen gösteriyoruz.
5.       Boyalarımızda amonyak kullanmıyoruz. Meyvelerden gelen hoş kokusu, doğal malzemelerden üretilen yüksek performanslı ürünler ile profesyonel salonlar yaratmaya devam etmek amacını güdüyoruz.
ORGANIC STANDART
-          Geniş renk yelpazesi ile yaratıcı ve kalıcı seçenekler sunar.
-          Mükemmel beyaz kapatma özelliğine sahiptir.
-          İçeriğindeki meyve özleri ile hoş bir koku sağlar.
-          Doğal ve parlak saç renkleri oluşturur.
-          5.5 pH oranı ile doğal pH seviyesindedir.

-          Amonyak ve resorsinol içermeyen yapısıyla boyanın saça verdiği zararı en aza indirir.


NEDEN ORGANİC COLOUR SYSTEMS?
Saçınıza “Amonyak” Değmesin!
Organic Colour Systems, amonyak içermeyen yapısı ile saçlarınızı yıpratmaz, meyvelerden gelen aroması ile hoş bir koku sağlar.
“Resorsinolsüz” Güzellik
Organic Colour Systems, petrokimya maddesi resorsinol içermeyen yapısı ile sağlığınızı tehdit etmez ve boyanın saç derinize verdiği zararı en aza indirir.
Saçınızın Hak Ettiği Değer
Organic Colour Systems, içerdiği organik karakafes özü, organik papatya özü, saç derisini nemlendiren organik aloe vera ve bitkisel bakım maddeleri ile saç derinize ferahlık sunarken yenileme özelliğine sahiptir.

SERTİFİKALARIMIZ

-          Ecocert
-          Soil Association Standart
-          PETA
-          Ammonia Free
-          Recyclable

ŞEFFAF YAKLAŞIM

ORGANİK İÇERİKLERİMİZ:
Organik Aloe Vera; yatıştırıcı ve iyileştirici özelliği vardır. Mükemmel bir nemlendiricidir, saçı ve deriyi canlandırır.
Organik Hidrolize Kinoa Proteini; aşırı derecede zarar görmüş saçları bile öz değerlerine döndürür. Saça güç ve hacim kazandırırarak saçı korur.
Organik Hidrolize Buğday Proteini; protein açısından zengindir, saçı sağlıklı, güçlü ve bakımlı kılar.
Organik Karakafes Kökü; içindeki kalsiyum, vitamin C’den kaynaklanan iyileştirme özelliğine sahiptir.
Organik Portakal Özü; kanın pıhtılaşmasını sağlayan enzimler içermektedir, bu enzimler antiseptik bir etki yaparlar ve saçı doğru forma getirerek hoş koku sağlarlar.
Organik Papatya Özü; baş derisini yatıştırır ve saçı besler. Saça parlaklık ve canlılık kazandırır.
Organik Badem Yağı; doymamış yağ asitleri açısından zengindir, ayrıca E, D, B1, B2, B6 ve A içerir. Bu özellikleri ile saç telini güçlendirerek saçın dökülmesini önler.
Organik Jojoba Tohumu Yağı; İnsanın doğal vücut yağına en yakın yağdır. Saçı nemlendirir ve kütikül üzerindeki çatlakları doldurarak sağlık verir. Bir bakım ürünü olarak Jojoba, saça parlaklık, elastikiyet, yumuşaklık ve hacim katar.
Organik Ayçiçeği Tohumu Yağı; saçın ihtiyacı olan nemin saçta daha uzun süre kalmasını sağlar. Renk solmasını azaltarak güneşin zararlı etkilerinden ve çevresel bazlı zararlardan korur.
Organik Greyfurt Özü; tuz ve klorun zararlarını ortadan kaldıran hoş kokulu, doğal bir açıcıdır.
Yukarıdaki içeriklerin tamamı “ECOCERT” ve/veya “Soil Association Standard” sertifikalıdır.

DOĞAL İÇERİKLERİMİZ:
Doğal Limon, Elma ve Yeşil Çay Özleri; saçı güçlendirir ve onarır, parlaklık kazandırır ve saç renginin saçta daha uzun süre kalmasını sağlar.
Doğal Kara Yulaf Özü ve Lesitin; saçın yapısını iyileştirir, saç renginin kalıcılığını sağlar.
Argan Yağı; mükemmel iyileştirici ve nemlendirici özellikler taşır. Saç dolaşıklığını anında giderir.


İlgili Link:



*Basın Bültenidir.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...