15 Temmuz 2014 Salı

Online Flormar Alışverişim

Merhabalar herkesee :)
Flormar'ın harika indiriminden haberi olmayan var mı? Varsa duyurmuş olayım şuan Flormar web sayfasında belirli ürünlerde %70'e varan indirimler var!! Özellikle de Passionate Dots serisindeki ürünlere bu indirimlerle kayıtsız kalmak imkansız :)) Ben de kayıtsız kalamadım ve dün akşam merak ettiğim ve ihtiyacım  olan birkaç parçayı sepete atıverdim. Bakalım neler almışımm..


Flormar Passionate Dots

Gördüğünüz gibi far paleti, Terracotta allık ve ruj benim aldıklarım. Oje ve ekstra bir deneme ürünü de Flormar tarafından hediye. Far paletinin 2 rengi vardı ama ben daha kullanılabilir renklerden oluşan bu paleti seçtim. Terracotta ise çok merak ederek aldığım bir üründü. Ruj tam aradığım renkti ve görür görmez almalıyım dedim :) Ojelerin 3 rengi var. Kırmızı, mavi ve mor. Bende kırmızı ve mavi oje fazlalığı olduğu için mor rengini tercih ettim. Vee hepsinden önemlisi bu alışveriş için sadece 28 TL ödedim.. Bence bu ürünler için gayet uygun bir fiyat. Şimdi merakla ürünlerin gelmesini bekliyorum. Ürünlerin detaylarını geldiğinde sizlerle paylaşırım.Eğer siz de bu indirimden faydalanmak isterseniz buradan Flormar'ı bir ziyaret edebilirsiniz..
Sevgiler..

6 yorum:

  1. görür görmez siteye gidip aldım öellikle paleti merak ediyorum :) güle güle kulan canım bana da beklerim

    YanıtlaSil
  2. Yararlı bi yazı olmasına sevindim canım sen de güle güle kullan ;) Takipteyim blogunu da :)

    YanıtlaSil
  3. Süper bir bilgilendirme olmuş çok teşekkürler :)
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim yararlı bir yazı olmasına ben teşekkür ederim :) Hemen geliyorum blogunuza..

      Sil
  4. Rujları çok harika bu serinin. PD24 rengini ben de aldım, tam yazlık! Güle güle kullanın :) Terracotasını da merak ettim ama almamıştım, kullandıktan sonra yorumlarsanız çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  5. Bende çok beğenerek aldım ruju rengi bir harika :) Ürünler de bugün elime ulaştı kullandıktan sonra ayrıntılarıyla paylaşıcam tabiki de ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...