7 Ağustos 2014 Perşembe

Elbise Alışverişi

Düğün Alışverişi

Herkese selamlar :)
Yaz mevsiminin en güzel ayı Ağustos geldi. Geldi gelmesine ama, bugün İzmir'de bunun aksini iddia eden bir yağmur vardı ki sormayın gitsin.. Neyse ki Güneş tekrar güzel yüzünü gösterdi :) Ağustos tam bir tatil, düğün, nişan vs. gibi güzel etkinliklerin ayı bence. Ben de 30 Ağustos'ta kuzenimin düğünü olduğu için dün annem ile birlikte elbise alışverişine çıktım.
Alışveriş için seçtiğimiz mekan birçok seçeneğin olduğu İzmir-Kemeraltı idi.. İkimiz de çok kararsız insanlar olduğumuz için her dükkana girdik. Bir sürü kıyafet denedik. Bir taraftan aşırı sıcak, diğer taraftan aradığımızı bulma telaşıyla bizim için hayli yorucu bir gün oldu.. Günün sonunda yarım olarak tamamlanmış bir alışveriş yapmış olduk.Ben de aldıklarımızı bazı arkadaşlar için fikir olabilir diye düşünerek sizlerle paylaşmak istedim..

İlk olarak annemin aldıklarıyla başlayalım;

İzmir Abiye

Kendisinin tercihi bu tatlı fuşya rengi elbiseden yana oldu. Aynı elbisenin kırmızı,su yeşili,mor ve siyah renkleri de vardı diye hatırlıyorum. 

İzmir Abiye

Yaka detayı bu şekilde gümüş rengi taşlarla işlenen elbisenin fiyatı 120 TL.
Annemin bu elbisenin altına tercih ettiği ayakkabı ise yine gümüş grisi şu ayakkabılar oldu;

Gümüş Rengi Ayakkabı

Fiyatı 50 TL.

Gelelim benim tercihime, tercihlerime diyemiyorum çünkü sadece elbiseyi bulabildim. Ayakkabı,çanta,takı alışverişi sonraya kaldı..

İzmir Abiye

Evet alışverişe çıkarken aklındaki tek renk kırmızı olan ben, yine saks mavisinin büyüsüne kapılıp bu elbiseyi aldım :) Aslında elbisenin kırmızı,fuşya,yeşil,siyah gibi renkleri de mevcuttu fakat nedense maviden gözlerimi alamadım :)

İzmir Abiye

Elbisenin yaka detayı da bu şekilde. Fiyatı 120 TL. Bunlar dışında birçok güzel model vardı tabi ki ama denediklerimiz arasında en beğendiklerimiz bunlar oldu. Dediğim gibi ayakkabı, takı ve çanta alışverişi henüz tamamlanmadı bu konudaki önerilerinizi beklerim mutlaka.. Hatta saç modeli önerisinde bile bulunabilirsiniz :) Tavsiyelerinize ihtiyacım var.. Bu arada elbise arayışında olan İzmir'de ki arkadaşlar için alışveriş yaptığımız mağazanın bilgilerini de ekliyorum ki belki işinize yarayabilir..

Kemeraltı Abiye

Sevgiler..





16 yorum:

  1. Her ikisi elbiseyi de cok begendim. Renkleri harika, hem zarif hem gosterisli :) Ama saks mavisi bence de bir baska :) Gule gule giyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Ben de çok seviyorum saks mavisini. İnsanı çeken bir tarafı var bu rengin :)) Tekrar teşekkür ederim yorumunuz için ;)

      Sil
  2. http://www.ekadinca.com/moda/2013-siyah-abiye-ayakkabi-modelleri.html/attachment/siyah-abiye-ayakkabi-16

    İki elbisede çok güzel . Gule gule kullanın. Elbisen sade olduğu için yukarıda ki linkte ki gibi ayakkabı modeli yakisabilir. Tabi bu benim görüşüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Önerdiğiniz ayakkabı benim de hoşuma gitti bu tarz modellere bakabilirim.Tavsiye için sağolun :)

      Sil
  3. Mavi elbisenin omuzdaki detayı çok güzel ama güle güle kullan. Anneye kıyafet de yakışır.. Rengi çok güzel ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ben de beğenerek aldım :) Daha güzelleri sizlerin olsun..

      Sil
  4. Her ikisi de cok zarif, güle güle giyin :).

    YanıtlaSil
  5. güle güle giyinin çok şıklar

    YanıtlaSil
  6. gule gule giyinin :) ikiside cok hos :) bu arada canim bende bloguma beklerim. bir de cekilisim var katilmak istersen http://beauthingsforme.blogspot.com.tr/2014/08/time-to-lottery-cekilis-zamani.html. takibindeyim banada gel canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)) Tesekkur ederim tabi ki gelirim blogunuza ;) Sevgiler..

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)) Ben de sizi takibe aldım :) Sevgiler..

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. Ziyaretiniz için teşekkürler hoşgeldiniz :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...