2 Ağustos 2014 Cumartesi

Gabrini Neon Oje ~ N 02

Gabrini Neon Nailpolish

 Herkese merhabalarrr :)
Birkaç günlük mecburi aradan sonra tekrar buradayım sonunda :) Dönüşüm biraz renkli olsun istedim. O yüzden bugün blogda Gabrini Neon serisinin bu şeker pembesi ojesini ağırlıyorum.Kendisi tam bir yaz rengi. Cıvıl cıvıl, baktıkça insanı mutlu eden türden :) Renklerin insan psikolojisi üzerinde etkisi olduğundan eminim..

Gabrini Neon Nailpolish

Fırçası çok kullanışlı, sürümü o kadar rahat ki.. Tam opaklık için 2 kat sürmek yetiyor. Kesinlikle sürerken dalgalanma vs. yapıp zorluk çıkartmayan bir oje. Kuruması çok uzun sürmese de çok ta hızlı değil. Çok koyu kıvamlı bir oje değil, o yüzden sürerken pek uğraştırmıyor. Yani benim sevdiğim türden :) Hiç sevmem koyu kıvamlı, tek katta rengini vermeyen, iki kat sürünce kurumak bilmeyen, üstüne üstlük dalga dalga duran ojeleri.. Kısacası bu onlardan değil :) 

Gabrini Neon Nailpolish

Rengi de tam bir şeker pembesi bayıldım.. Kendisi benim favori yaz ojelerim arasına girmeyi başardı. Diğer renklerini de almayı düşünüyorum.Herhangi bir parfümeride 2 TL civarında bulabilirsiniz.

Gabrini Neon Nailpolish

Bu arada fotoğraf kalitesi gittikçe düştüğü için kusura bakmayın :) Makinenin şarjı bitince telefona mecbur kaldım.. Siz Gabrini Neon serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Favori yaz renginiz hangisi? Bana yazın mutlaka :)

Sevgiler..




2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...