10 Ağustos 2014 Pazar

TAG: Çantamda Ne Var?


Merhabalar :)
Birkaç gündür yazı giremedim, bu durumdan ben de memnun değilim emin olun. Sadece birazcık işlerim vardı.Salı günü de tatile çıkacağım için bir hafta yine buralardan uzak kalacağım. O yüzden gitmeden bir post hazırlamak istedim.Birkaç gün önce eylemdelacroix blogunun sahibesi sevgili Eylem beni tag'lemişti. Yazmak bu güne kısmet oldu :) Onun yazısına da buradan ulaşabilirsiniz.. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum ve uzatmadan asıl konuya geliyorum :) 


ÇANTA


Ben genellikle büyük çanta kullanmayı seviyorum. Okulda da böylesi daha iyi oluyor zaten. İçine ne varsa doldur çık :) Aslında yanıma çok az birşey bile alsam büyük çanta kullanıyorum genelde :) Alışkanlık..Bu çanta da gayet büyük, kullanışlı. Kemeraltı'ndan 25 TL gibi bir fiyata almıştım.

TELEFON


Benim için çantamın en önemli parçası tabi ki telefonum :) Bu tatlı telefon kabı da babamın hediyesi :) Sizce de iştah açıcı değil mi :)) 

CÜZDAN


Cüzdan tabi ki olmazsa olmaz :) Uzun süredir bu cüzdanı kullanıyorum :) O da bir arkadaşımın hediyesi sağolsun :)

PEÇETE/ISLAK MENDİL


Çantadan eksik etmediğim şeylerden biri Selpak mendiller ve ıslak mendiller. Kesinlikle onlarsız olmazz!

DEODORANT


Yaz aylarında parfüm yerine deodorant kullanmayı tercih edenlerdenim.Çantamda mutlaka yer veriyorum. Hafif kokulu, terlemeyi önleyen deodorantlar tercihim. Rexona'nın bu ürünü kesinlikle favorim! 

PUDRA-LİP BALM



Yine yaz aylarında vazgeçilmez ikilim olur kendileri. Yağlı bir cilde sahip olduğum için gün içinde T bölgemde parlamalar oluyor ve bunu engellemek matlaştırıcı bir pudrayla mümkün oluyor. O yüzden mutlaka yanımda taşıyorum. Bu sıcaklarda ruj sürmek pek içimden gelmiyor nedense onun yerine lip balm kullanıyorum. Şuan ki favorim tabi ki Maybelline Baby Lips ! Kendisi hakkındaki yorumlarıma buradan ulaşabilirsiniz..

KİTAP


Ve son olarak olmazsa olmazım kitap! Kitapsız hiçbir yere çıkamam. Heryerde de okurum. Okumak kadar huzur veren çok şey yoktur dünyada.. Elif Şafak'ın Aşk kitabını da ikinci okuyuşum. Bu kitap gerçekten insanda başka bir etki bırakıyor. Okurken bu dünyadan kopuyor insan. Kısacası çok sevdiklerim arasında kendisi..
.
.
İsteyen herkes bu tag'e katılabilir. Kimseyi ayırmak istemedim çünkü :) Herkes yapsın da okuyalım. Bu tag'i başlatan Eylem'e tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese çokça sevgiler..








8 yorum:

  1. Harika olmus güzelim, bu arada telefon kabina bayildim!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim :)) Ben de çok seviyorum onu :)

      Sil
  2. Merhaba tabii hemen geldim cnm
    Blogunda başarılar ;) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) Çok teşekkür ederim. Sevgiler ..

      Sil
  3. merhabalar :)
    bloguma misafir olmuşsunuz cok sevindim
    sizinde blogunuz harikaymıs cok sevdim takibimdesiniz;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) Öyle düşünmeniz beni çok mutlu etti teşekkür ederim..

      Sil
  4. Telefon kabına bayıldımmm :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...