20 Ağustos 2014 Çarşamba

Tatilde Ne Yaptım?

Tatilde Neredeydim?

Herkese merhabalar :)
Kısa bir aradan sonra tekrar sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Bildiğiniz gibi bir haftadır buralarda yokum.Uzun zamandır beklediğim tatile çıkıp, biraz ara vermek durumunda kaldım.Ama böylesi çok daha iyi oldu.Çünkü ruhum dinlendi,kendime geldim.Bu süre içinde blog hakkında birçok şey düşündüm.Umarım hepsini hayata geçirebilirim ve bu blog uzun yıllar yayın hayatına güzel bir şekilde devam eder..Her neyse.. Bugün sizlerle tatilde neredeydim, ne yaptım bunları paylaşmak istedim.


Didim-Akbük

Tatil için her yaz farklı yerlere gidip kalmayı tercih ediyoruz. Bu sene gitmeyi düşündüğümüz yerler arasında Ayvalık ve Dikili-Bademli'de olmasına rağmen bizim tercihimiz yine 2 sene önce gidip çok beğendiğimiz bir yer olan Didim-Akbük oldu.Kesinlikle harika bir denize sahip..Deniz daima çarşaf gibi.Tertemiz, pırıl pırıl..Akbük genellikle emekli amcaların,teyzelerin mekanı evet.Geceleri eğlenmek,gezmek istediğinizde Didim'e gitmeniz gerekebilir.Yani öyle gençlerle dolup taşan,kalabalık bir yer değil Akbük. Olabildiğine sakin,huzur dolu bir yer ki ben bunu kalabalığa tercih ederim..

Didim-Akbük

Bizim kaldığımız yer Akbük'ün simgesi Saplı Ada yakınlarında bir yerdi.Rivayete göre bu adadan 10 çakıl taşı toplayanın ömrü 10 yıl uzuyormuş..Ben de gitmişken tabii ki topladım :) Adaya yüzerek ya da denizde bulunan taş yoldan ulaşılabiliyor.Biz yüzerek gitmeyi tercih ettik.Kıyıyla arasında az mesafe yok fakat adaya ulaşana kadar derinlik boyumu aşmadığından sorun olmadı.Adada herhangi bir otel,restaurant vs. hiçbiri yok. İlerideki yıllarda ne olur bilemem tabii..

Didim-Akbük

Ben bu doğası,denizi ve sakinliğiyle huzur dolu Akbük'te çok güzel bir hafta geçirdim.Saplı Ada'yı gezdim, denizde gün batımını izledim, bol bol yüzdüm, eğlendim.. Umarım siz de çok mutlu olduğunuz bir yerde, çok güzel bir tatil yapmışsınızdır,yapıyorsunuzdur veya yapacaksınızdır.. Ve eğer hala gitmediyseniz huzur dolu bir tatil için Didim-Akbük'e gitmenizi şiddetle öneririm.

Sevgiler..




12 yorum:

  1. merhaba
    manzaraya bayıldım cidden çok güzel bir yermiş:)
    kelebeks olarak izleyicinizim
    bana da beklerim
    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz tabii ki ziyaretinize geleceğim :)
      Sevgiler..

      Sil
  2. Fotograflara ve manzaraya bayildim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünmene çok sevindim :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Funda'nın Dükkanı'ndan iade-i ziyaret,ilginize teşekkür ederim.Şimdi bloğunuzda gezinti yapacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretinize çok sevindim.Hoşgeldiniz, umarım yazılarımdan keyif alırsınız. Sevgiler..

      Sil
  4. bloğunuza ben de bayıldım bloğuma geldiğiniz içinde teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ziyaretiniz ve güzel düşünceleriniz için :))

      Sil
  5. Merhaba Tatil yapmak gerçekten lüks değil bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
    Hiç görmediğim bir yer manzara harika görünüyor keşke daha fazla resim paylaşsaydın daha çok tanımış olurduk oraları sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle bende tatilin bir ihtiyaç olduğunu dusunuyorum. Akbük evet belki de henüz çoğu kişi tarafından keşfedilmediği için böyle sakin bir yer.Elimdeki fotoğrafların en iyilerini seçip paylaştım ama tekrar inceleyip birkaç tanesini daha paylaşırım belki. Sevgiler..

      Sil
  6. O zaman hosgeldin diyelim once :) Ne guzel yerlere gitmissin, fotolarda kartpostal gibi:))
    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldumm :) Teşekkür ederim yorumunuz için. Sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...