17 Eylül 2014 Çarşamba

Avon Ideal Flawless CC Krem

Avon Ideal Flawless CC Krem

Merhabalar :)
Sıcak yaz mevsiminin son demlerini yaşıyoruz şu günlerde.Bildiğiniz gibi yaz sıcaklarında ağır makyaj hiç çekilmiyor.Bende yaz boyunca fondöten yerine daha çok tercih ettiğim bir ürün olan Avon Ideal Flawless CC Krem hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istiyorum bugün sizlerle..


Avon Ideal Flawless CC Krem

Bildiğiniz gibi CC kremlerin en büyük özelliği cilt tonunu eşitlemek.Üstelik hafif kapatıcılıkları ve ince yapılarıyla özellikle sıcak yaz günlerinde fondöten yerine tercih edilebilecek ürünler olduklarını düşünüyorum.Avon Ideal Flawless CC Krem ise, gerçekten vaadettiği gibi cilt tonunu eşitleyerek renk dengesizliklerini ortadan kaldırıyor.Hafif bir kapatıcılığı ve hoş bir kokusu var.

Avon Ideal Flawless CC Krem

Yapısı oldukça ince, kıvamı oldukça akışkan. Bendeki rengi ise cildime en uygun renk olduğunu düşündüğüm Nude rengi.Aynı zamanda serinin en açık rengi.

Avon Ideal Flawless CC Krem

Gördüğünüz gibi cildimde çok fazla kızarıklık vs. olmamasına rağmen yalnızca gözeneklerin görünümü üzerinde bile düzgünleştirici etkisini görmek mümkün.Kendisini makyaj bazı olarak kullandığım zamanlar da oluyor.Kalıcılığı ise normal.Cildim yağlı olmasına rağmen tek başına kullandığımda bile aşırı parlamaya sebep olmasa da ben genelde Stay Matte Pudra ile sabitlemeyi tercih ediyorum.Ayrıca içeriğindeki SPF 50 koruma faktörü ile cildinizi zararlı güneş ışınlarından da koruyor.Ürünün şuan ki fiyatı 30 TL.Siz de fondöten kullanmak istemediğinizde, ince yapılı, hafif kapatıcı bir ürün arıyorsanız buradan Avon web sayfasına ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

Siz daha önce Avon Ideal Flawless CC Krem kullandınız mı? Hakkındaki düşünceleriniz nedir? Benimle paylaşırsanız sevinirim :)

Sevgiler..





1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...