25 Haziran 2015 Perşembe

Clarins Joli Rouge - 710 Apricot Sugar

Clarins Joli Rouge - 710 Apricot Sugar

Merhaba,
Nasılsınız? Umarım gününüz güzel geçiyordur.Ben de bugüne güzellik katmak için güzel bir ürün hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim.Bugün ki yazımın yıldızı Clarins Joli Rouge serisinden 710 numara Apricot Sugar rengi ruj.


Clarins Joli Rouge - 710 Apricot Sugar

Öncelikle ambalajından söz etmem gerekirse, oldukça sağlam metal bir ambalajı var.Kapağı yerine sıkıca oturuyor ve kesinlikle kendi kendine açılması mümkün değil.Alt taraftaki koyu kırmızı kısımla birlikte oldukça kaliteli bir görünüme sahip.Ayrıca ürün 36 ay kullanım ömrüne sahip ki bu bir ruj için gayet uzun bir süre.

Clarins Joli Rouge - 710 Apricot Sugar

Rengi ismi gibi kayısı,şeftali tonlarında güzel bir nude.Ölü gibi gösteren bir renk değil yani.Yapısına gelirsek eğer, nemlendirici özelliğinin yüksek olduğunu söylemem gerek.Buna rağmen rengini gayet güzel bir şekilde veriyor.İnci partikülleri ve mango yağı içeren ürünün dudakları beslediği ve onardığı öne sürülse de bu konuda net bir yorum yapmam mümkün değil.Bunun dışında kalıcılığının çok yüksek olduğunu söyleyemem ancak yapısı ve rengi itibariyle her an kolaylıkla tazelenebilecek bir ruj olduğundan bu pek te problem değil.Yine de kalıcılığını artırmak isterseniz aynı tonlarda bir dudak kalemiyle birlikte kullanmanızı öneririm.

Clarins Joli Rouge - 710 Apricot Sugar

Son olarak rengi ve duruşu yapay ışık ve gün ışığı altında bu şekilde.Koyu göz makyajlarına gayet güzel eşlik edebileceği gibi günlük kullanıma da çok uygun bir renk.Ben günlük olarak bu tonları kullandığım için bu ruj da sevdiğim ürünler arasında.Siz de nemlendirici özelliği yüksek, sheer yapıda rujlardan hoşlanıyorsanız Clarins Joli Rouge serisine bakmanızı öneririm.Boyner ve Tekin Acar mağazalarından ya da online olarak satın alabilirsiniz.

Siz Clarins ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu seriyi daha önce kullandınız mı? Benimle paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Günlük kullanım için çok uygun güzel bir rengi var :)

    YanıtlaSil
  2. canım benim çok tatlı bir bloğun var bloğuma tasarım yapmak için ümitsizce aranırken yazını gördüm o kadar yardımcı oldu ki bana bloğunu da takibe aldım bende mutlaka bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim.Çok sevindim yardımcı olduğuma :) Ben de hemen takibe alıyorum,sevgiler..

      Sil
  3. Rengi çok güzelmiş sana da çok yakışmış :) Keşke kalıcılığı biraz daha fazla olsaydı ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Evet ne yazık ki kalıcılık konusunda çok başarılı değil..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...