10 Temmuz 2015 Cuma

Blistex MedPlus Lip Balm

Blistex MedPlus Lip Balm

Selam :)

Fazlasıyla sıcak bir günde sizi biraz serinletecek bir yazıyla karşınızdayım.Birçoğumuz kış aylarında soğuk havalar sebebiyle dudaklarımızın kuruyup çatlamasından şikayet ederiz.Yaz aylarında da durum çok farklı değil aslında.Çünkü bu kez de dudaklar sıcak ve susuzluk gibi sebeplerden dolayı yine kuruyor.Hal böyle olunca lipbalmları yanımızdan ayırmıyoruz.Biliyorum ki bugüne kadar birçok lipbalm denediniz.Kimisi yeterli nemi sağlamadı, kimisinin kokusunu beğenmediniz, hatta bazısı dudaklarınızı daha çok kuruttu.Şimdi hepsini unutun ve okumaya devam edin.Çünkü sizi en iyisiyle tanıştırıyorum!
.
.
.
Blistex MedPlus Lip Balm

Ve karşınızda tüm minikliğine rağmen büyük işler başaran o lipbalm: Blistex MedPlus ! Öncelikle ambalajından başlayalım.Gördüğünüz gibi minicik bir kutu ama şu kadar söyleyeyim bütün kış boyunca neredeyse hergün kullandım hala kullanıyorum ve daha henüz yarılayabildim ürünü.Gerçekten uzun süre idare edebilecek bir ürün.Hem böyle kutuda hem de stick formda satılıyor.Ben stick formda olanının daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.Her an tazeleyebilmek açısından.Ama bir ara dudaklarım gerçekten kötü bir haldeydi ve onu bulamayınca gördüğüm yerde bunu aldım :) İkisinin de içeriği aynı zaten tercih size kalmış.

Blistex MedPlus Lip Balm

Ben böyle kutu içindeki ürünlere parmakları daldırarak kullanmayı hijyenik bulmuyorum.Bu nedenle temiz pamuklu çubuklar yardımıyla uygulamayı tercih ediyorum.İçeriğinden söz etmek gerekirse, mentol içeren bir ürün.Uyguladığınızda dudaklarınızı fazlasıyla serinletiyor ve bu etkisi bir süre devam ediyor.Kokusu bence gayet güzel.Mentollü şeylerden hoşlanıyorsanız bunu da seversiniz.Dudakları gayet güzel bir şekilde nemlendiriyor.Ama bu ürünün asıl işlevi dudakları onarmak.Bu görevini de fazlasıyla yerine getirdiğini düşünüyorum.Yaz-kış sürekli dudakları kuruyan ve birçok lipbalm deneyen biri olarak size tavsiyem kesinlikle Blistex MedPlus! Eğer siz de kuru ve çatlak dudaklardan şikayetçiyseniz mutlaka denemelisiniz.Hem eczanelerde hem de Gratis ya da Watsonslarda 10 TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz.

Sizin favori dudak koruyucunuz hangisi? Blistex MedPlus hakkında ne düşünüyorsunuz? Benimle paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler

10 yorum:

  1. Gordugum ama alip da kullandigim bir urun degildi, iyi fikir oldu :) Tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Güzel yaziniz icin tesekkürler. Benim severek kullandigim Carmex Classic i yurtdisindan almistim. TR de bulunur mu bilmiyorum, hic arastirmadim. Genelde kisin kullandigim icin uzun süre gidiyor, bulursaniz denemeye tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye için teşekkürler tabi ki bakarım mutlaka :)

      Sil
  3. Biltex ürünlerini henüz kullanmadım ama merak ediyorum, yazı çok güzel ve açıklayıcı olmuş canım.Benim lipbalmım bu diyecek bir ürünüm henüz yok, kullandıklarımdan memnunum ama arayışlara devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blistex'i mutlaka öneriyorum o zaman.Hayatının lipbalmı olabilir :)

      Sil
  4. Çantamdan asla çıkarmadığım bir ürün, aşığım kendisine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yanımdan ayirmiyorum hiç çok seviyorum :)

      Sil
  5. Bende kendisine bayılıyorum koleksiyonumun en güzide parçalarından birisi:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de onsuz olmaz dediğim bir ürün kesinlikle :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...