22 Temmuz 2015 Çarşamba

Narecza.com ve Davines Ürünleri


Merhaba :)
Bugün sizlere dermokozmetik ürünlerin satışını yapan bir online alışveriş sitesi olan Narecza.com'dan söz etmek istiyorum.Sitede çeşitli kategorilerde bitkisel içerikli birçok ürün bulmanız mümkün.Geniş ürün yelpazesi sayesinde aradığınız ürüne kolayca ulaşarak, firmanın zaman zaman yaptığı indirimlerle birlikte bu ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.Sitede satışı yapılan birçok markadan biri de hakkında birçok olumlu yorumlar bulunan Davines markası.Ben de sizlere hem marka hakkında kısa bir tanıtım yapmak hem de markanın birkaç ürününden söz etmek istiyorum.


Davines
Davines
Saç şekillendirici spreyler, doğal saç boyaları, nemlendirici ve besleyici cilt bakım ürünleri, saç maskeleri ve güneş sonrası losyonları başta olmak üzere bir çok ürünü bulunan Davines aynı zamanda  doğa dostu ürünler üretiyor.Doğa dostu ambalajlarında mümkün olan en az plastiği kullandığı için ‘’2011 Ürün Koruma Ödülü’’ nü kazanan markanın hiç bir ürünü hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve üretim enerjisi güneş, rüzgar ve su gibi yenilenebilir kaynaklardan sağlanıyor.

Davines Şampuan

Davines Şampuan

Doğal özlerle oluşturulan Davines şampuanlarının hiç bir olumsuz etkisinin olmadığı,onarıcı ve yeniden yapılandırıcı özellikte olduğu belirtiliyor.

Davines Su Güneş Sonrası Koruyucu Şampuan: Özellikle güneşin etkisiyle tahrip olan saçları güçlendirmeye yarayan Davines’in bu özel içerikli şampuanı aynı zamanda deniz, tuzlu su, klor ve rüzgarın olumsuz etkisini de en aza indiriyor.Deniz suyu sebebiyle saçların yıprandığı bu dönemde tercih edilebilir bir ürün.Ayrıca şuan indirimde olan bu şampuanı daha detaylı incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Davines Energizing

Davines Energizing

Saç dökülmesi birçoğumuzun yaşadığı önemli bir problem.Davines Energizing Dökülme Önleyici ürünler bu problemin önüne geçmek için kullanıcılarına pek çok alternatif sunuyor. Saç derisini onarıcı etkiye sahip ürünler, hassas yapılı saçları koruyor ve kesin sonuçla dökülmeleri önlüyor.

Davines Energizing Dökülme Önleyici Şampuan: Saçın dökülme sorununu çözmesinin yanı sıra canlı bir görünüm de kazandırdığı belirtilen bu ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Davines Nounou

Davines Nounou

Günlük yaşamda saçlarımıza uyguladığımız birtakım kimyasallar, yüksek ısı kullanımı gibi faktörler saçı giderek güçsüzleştirir. Davines Nounou’nun besleyici ve koruyucu özelliklere sahip ürünleri saç üzerindeki olumsuz etkileri en aza indirir. Doğal ürünlerdir, katkı maddesi içermezler.

Davines Nounou Besleyici Ve Koruyucu Bakım Maskesi: Kuru ve hassas saçlar için Davines Nounou’nun tamamen doğal şekilde ürettiği zeytin yağı katkılı bu ürün kolay kırılan saçlar için kesin çözümdür.Saç kırıklarınızdan şikayetçiyseniz doğal içerikli bu ürüne buraya tıklayarak bir göz atabilirsiniz.

Davines ürünleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz buraya tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Ayıca www.narecza.com adresi üzerinden tüm ürünlere göz atabilir, özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Keyifli alışverişler!

Sevgiler

5 yorum:

  1. Bitkisel kozmetik bu kadar pahalı olmak zorunda mı ya?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız.Keşke daha uygun fiyatlarla satılsalar da kimse kimyasallara yonelmese..

      Sil
  2. hala kozmetiği dokunarak almaktan vazgeçemedim,,,,
    teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Online alışveriş her ne kadar büyük kolaylık olsa da ürünleri görerek,dokunarak inceleyip almanın da yeri başka tabi haklısınız bu konuda..

      Sil
  3. Hoşgeldiniz :) Bende sizi takibe aldım.Sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...