4 Temmuz 2014 Cuma

Bu Yazın Trendi: Bandana


Herkese merhabalarrr :))

Bugün sizlerle son zamanların trendi, özellikle de bu yaz ünlülerden, sokak stiline kadar her yerde sıkça görmeye başladığımız bandanalardan bahsetmek istiyorum.Ben bu trende tek kelimeyle b-a-y-ı-l-d-ı-m !!!
Gerçekten de bandanalar basit günlük bir saç topuzuyla bile kullanmak için son derece şık ve kullanışlı.Özellikle de saçlarınızın bir türlü şekil almadığı, sizi deliye döndüren günlerde kurtarıcı bir yol olabilir bence.
rihanna bandana
Rihanna da bu trende ayak uyduran ünlülerden.Kendisi bandanaları günlük tarzında ve özel günlerde de farklı şekillerde yorumlayarak her daim şık görünmeyi başarıyor.

tuba büyüküstün bandana

Türkiye'de ise duru güzelliğiyle Tuba Büyüküstün, bu trendi en güzel taşıyanlardan..Özellikle'de Kara Para Aşk dizisinde kullandığı bandanalar ile yeni bir akım başlattığını söyleyebiliriz.
bandana

Bu da benden ekstra olsun :)) Bu trend uzun bir süre daha devam edecek gibi kızlar.Bence siz de bir an önce bu rengarenk bandanalardan birini alın ve bu trende ortak olun. 

Hepinize sevgilerr...



5 yorum:

  1. bandana çok severim, yazın vazgeçilmezim:) seninki de çok şirin olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de seviyorum kullanmayı. Teşekkür ediyorum :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de seviyorum kullanmayı. Teşekkür ediyorum :))

    YanıtlaSil
  4. Tuğba büyüküstün'ün kara para aşk'taki bandanalarına bende bayılıyorum.. Özellikle spor, günlük, gece her kullanımda yakıştırması ayrı bir güzel :) Ancak biraz hacimli saç istiyor sanırım bandana kullanmak; benim gibi ince telliler için bir iki saate saçlar sönünce sıkıntı yaratıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle hacimli saçlarda çok daha güzel duruyor. Ben de çok begensem de çok sık kullanamiyorum bu yüzden :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...