24 Temmuz 2014 Perşembe

Flormar Passionate Dots Ruj

Flormar Passionate Dots Stylo Lipstick

Merhabalar :)
Bildiğiniz gibi Flormar Passionate Dots serisindeki Terracotta allık ve far paleti hakkındaki yorumlarımı sizlerle paylaşmıştım. Okumadıysanız eğer buradan ve buradan okuyabilirsiniz..Bugün ise serinin beğenerek aldığım ve kullandığım rujunu sizler için yorumlamak istedim.


Flormar Passionate Dots Stylo Lipstick

Rengine aşık olduğumu söylemem gerek !! :)  Gerçekten almak istediğim rujlar arasında Mac-Heroine vardı uzun süredir fakat o kadar para verip almayı da pek istemediğimden içimde kalmıştı :( Taa ki Flormar indirimi için siteye girip bu ruju görene kadar :) Rengi görür görmez o kadar mutlu oldum ki.. Sonunda uygun fiyatlı Heroine benzeri renkte bir ruj bulabilmiştim.. Hemen attım sepete :) Gördüğünüz gibi o şirin ambalajın içinde harika bir renkle karşılaştım açtığımda..

Flormar Passionate Dots Stylo Lipstick

Bu arada renk kodu PD24. Sizin için flaşlı ve flaşsız fotoğrafladım.. Rengini bir tarafa bırakıp yapısından söz edecek olursak, kesinlikle mat bir ruj. Çok yumuşak değil ama sürümü kolay. Hafif te olsa meyveli bir kokusu var ki bence gayet hoş.
Çoğu mat rujda olduğu gibi bunu da altına lip balm uygulamadan kullandığımızda dudaklarımızda kuruma yapabiliyor. Bunların dışında, kalıcılığı bence gayet iyi. 4-5 saat boyunca bozulmadan rengini koruyor.Ben gayet memnun kaldım açıkçası.. Eğer siz de uygun fiyatlı, mat ve bu tonlarda bir ruj arıyorsanız kesinlikle öneririm.. Flormar online indiriminden 6 TL' ye aldım kendisini. Satın almak isterseniz Flormar'a buradan bir göz atabilirsiniz.. Sizin bu ruj hakkındaki görüşleriniz neler? Benimle paylaşırsanız sevinirim :)
Sevgiler..





5 yorum:

  1. Ay ikinci fotoğrafta gördüğümde dudakta nasıl durur acaba diye tereddüt etmiştim. Ama bayıldım çok çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrusu bende çok beğenerek alsamda biraz tereddüt etmiştim ama gayet kullanılabilir bir renk ;) Ben de çok çok teşekkür ederim ayrıca :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...