7 Temmuz 2014 Pazartesi

Takip Edilesi 10 Blog


Selamlar..
Blog okumayı benim gibi çok sevenlerden misiniz siz de? Eğer öyleyseniz bu yazıyı mutlaka okuyun. Değilseniz de okuyun, çünkü burada adı geçen bloglar size okumayı sevdirebilir.Ben blog okumaktan çok keyif alıyorum öyle ki vaktimin çoğunu farklı bloglar okuyarak geçiriyorum.Okumak bu kadar keyifliyken, keyif veren yazılar yazmak ta bir o kadar keyiflidir diye düşünerek bende sizlerle yazılarımı paylaşmaya başladım.Ve şimdi sizlere bana ilham veren o güzel blogları tanıtmak istiyorum..


Miskin Kek
Şüphesiz bu listenin ilk sırasında yer almayı hakeden birçok başarılı blog var fakat benim için Miskin Kek ayrı bir yere sahip.Onu okumayı çok seviyorum. Bloğunun  rengarenk tasarımı, samimi anlatımları ve bu samimiyetini yazdıklarıyla bana ve birçok okuyucuya geçirmeyi başaran Miskin Kek'i hala ziyaret etmediyseniz acele edin!!


Balköpüğü Blog
İkinci sırada, sitesini her ziyaretimde tasarımına hayran hayran baktığım, geniş içeriğiyle okumaktan çok keyif aldığım bu tatlı mı tatlı blog Balköpüğü'nü mutlaka ziyaret etmelisiniz.Eminim siz de benim kadar hayran kalacaksınız..


 Pamuk Şeker
Adından da anlaşılacağı gibi gerçekten şeker gibi bir blog..Yine tasarımı, görselliği ve anlatımlarıyla kaliteli bir blog. Bunu ilk bakışta bile anlamak mümkün.Bir an önce Pamuk Şeker' i ziyaret ederseniz demek istediklerimi anlayabilirsiniz..


OjemRujumRimelim
OjemRujumRimelim' i bilmeyen yoktur herhalde. Fotoğraf çekimleriyle, anlatımları ve bilgisiyle tartışmasız kalitesini ortaya koyan bir blog. Hala takip etmiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz..


Onyüzmilyonoje
Ve işte karşınızdaa bir nailart uzmanııı Onyüzmilyonoje !! Eğer siz de benim gibi oje sürmeyi çok seven, nailart sanatına bayılan ama bir türlü beceremeyenlerdenseniz, sevgili Gülşah ablanın bloğu Onyüzmilyonoje'yi takip edin. Mutlaka ondan bir şeyler öğrenirsiniz..

 La Perm Style
Kombin detaylarından,alışveriş detaylarına, kozmetik anlatımlarından, kendin yap yazılarına kadar birçok şeyi bir arada sunan, özellikle de kombinlerindeki farklı detaylara bayıldığım La Perm Style, mutlaka ziyaret edilmesi gereken güzel bir blog..


 Audrey

Yine benim okumaktan keyif aldığım, cıvıl cıvıl bir blog. Nedense ben kendisini okumayı pek bi seviyorum. Siz de hala ziyaret etmediyseniz eğer Audrey'in Şekerleri'ne bir uğrayın derim..


 Palatosun
Kendisi bir kedi sahibesi olduğundan dolayı ayrı bir sempati duyduğum, henüz bir kedi sahibi olamadığım için belki biraz da kıskandığım :), yazılarındaki samimi hitap şeklini sevdiğim Palatosun' a uğramadan geçmeyin..


Ben'ce
Böyle herşeyin yerli yerinde bir düzen içinde olduğu blogları seviyorum. Aradığınızı rahatlıkla bulabileceğiniz, yine geniş bir içeriğe sahip bir blog olan sevgili Belgin ablanın bloğu Ben'ce, sizin de seveceğiniz bloglardan..


ChunliBeauty
Ve son olarak çok severek takip ettiğim, paylaşımlarını okumaktan keyif aldığım, dolu dolu bir blog olan ChunLiBeauty mutlaka takip edilesi bloglardan..


Evet benim severek takip ettiğim 10 blog bu şekilde. Arasında sizin de takip ettikleriniz var mı? Ya da bana önerebileceğiniz başka güzel bloglar varsa yorumlarınızı yazabilirsiniz..

Kucak dolusu sevgiler..









19 yorum:

  1. oyy teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil
  2. Ahh adımı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam çok teşekkürler ben yazmaya devam edeceğim umarım siz de okumaya devam edersiniz çok sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim. Ben teşekkür ediyorum böyle okunmaya değer bloglar yazdığınız için.. Sevgiler.. :))

    YanıtlaSil
  4. Canım benim tatlım harika yazılar yazıyosun :)) Ben bile 4 senedir blogla kafayı bozmuş , sitesi 300.000 üyeyi görmüş bir ablan olarak hayran kaldım bitanem :)) İstersen siteme gel ve bir seviye atla :)) Sinem ablanın sitesinde yazarlık yap sana yöneticilik vereyim siteyi beraber çekip çevirelim :)) sineemtoprak.blogspot.com.tr beklerim genç bloggerr :))

    YanıtlaSil
  5. Benim gibi yeni blogger kulanıcıları için çok iyi olmuş
    Bu arada banada beklerim :))
    cadymben.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yararlı olduysa ne mutlu :) Ziyaretiniz için teşekkür ederim çoktan takipçiniz oldum bile :))

      Sil
  6. İadeyi ziyaret için geldim :) Bu yazıdaki bilmediğim blogları da ziyaret edicem şimdi :)
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)) Yararlı bir yazı olduysa ne mutlu bana :) Sevgiler..

      Sil
  7. Çok ama çok mutlu oldum!☺ İnan çok mutlu ettin beni, okurken yüzümde koskocaman gülümseme oluştu, çok zarifsin ve çok da şeker :) Twitter adresin var mı? Varsa oradan da takip etmek isterim senin gibi bir Somurtkan Şirine 'yi :) Çok çok teşekkür ederim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim size böyle güzel,ilham veren yazılarınızdan dolayı.. Bu işin ne kadar emek istediğini anladığımdan beri sizin gibi başarılı insanlara saygım bin kat daha arttı. Gerçekten ne kadar emek harcadığınız çok açık ortada ve o yüzden hakkınızda ne kadar güzel cümleler kursak az.. Umarım sizin kadar başarılı olabilirim birgün :) Bu arada Twitter kullanmıyorum ama böyle düsünmeniz bile beni mutlu etti teşekkür ederim :) Sonsuz sevgiler ..

      Sil
  8. Bir kısmını ben de keyifle takip ediyorum, aralarında bilmediğim bloglar da varmış onları da en kısa zamanda inceleyeceğim. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, ben teşekkür ederim hem sizin paylasımınız hem de ilgilenip okuduğunuz için :) Sevgiler..

      Sil
  9. Severek takip ettiğim brikaç blog aklıma gelenler şöyle..

    http://nonim.blogspot.com/
    http://mutluannebabalar.blogspot.com.tr/
    http://aylagingunlugu.blogspot.com/
    http://pinkket.blogspot.com.tr/
    2balık1 kedi
    kedilievintarzı

    benim d ebloguma beklerim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :)
      Tavsiye ettiğiniz bloglara mutlaka uğrayacağım. Sizi de takibe aldım. Sevgiler..

      Sil
  10. Yorumunu görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam.Gerçekten adımı orda görünce mutluluktan uçtum,blogum hakkındaki yazın beni çok mutlu etti,umarım sende somurtkan değil hep mutlu olursun :) sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle güzel blogların farkında olup ta başkalarıyla paylaşmasam olmazdı.. Sizler hep yazın, hep okuyalım. Siz de çok çok mutlu olun :) Sevgiler..

      Sil
  11. Merhaba, sayenizde birçok güzel blog öğrendim, teşekkürler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim yararlı olmasına sevindim :) Bu arada ziyaretiniz için teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...