26 Ağustos 2014 Salı

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada

Merhabalar :)
Bugün sizlerle hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istediğim ürün Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada.Bu ürünü Watsons'tan bayram indirimi sırasında almıştım.Bayram indirimi alışverişim hakkındaki yazıma buradan ulaşabilirsiniz.Yağlı bir cilt tipine sahipseniz eğer, temizleyiciler en sık kullandığınız ürünlerdir.
Ben de bu üründen önce Oriflame Pure Skin Face Wash isimli temizleyiciyi kullanıyordum.Kendisi kötü bir ürün müydü? Hayır.Gayet memnun olduğum bir üründü hatta.Ta ki cildim Garnier ile tanışana dek..Kesinlikle yağlı cildime bu güne kadar en iyi gelen ürün!

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada

Ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve etkilerinden oldukça memnunum.Peki nedir bu etkiler?Öncelikle cildimin yağlanma/parlama süresini geciktirdi.Ki bu zaten bir temizleyiciden beklediğim en büyük şey..İkincisi, ürünü kullandıktan sonra cildimdeki ferahlama hissi çok güzel,çok rahatlatıcı.Üçüncüsü ise, ürün benim cildimde rahatsızlık verici derecede kuruluk yaratmadı.Yaratsaydı da hiç şikayetçi olmazdım çünkü yağlı değil de kuru bir cilde sahip olmayı çok isterdim.

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada

Gördüğünüz gibi ürünün vaadettikleri ve kullanım şekli böyle.Bana göre ürün vaadettiklerini tam anlamıyla yerine getiriyor.En azından benim cildimde durum bu.Peki ben nasıl kullanıyorum?Ben bu ürünü haftada 2 kere maske olmak üzere, diğer günlerde peeling olarak kullanıyorum.Zaten temizleme ve peeling arasında hiçbir fark yok.Bu tamamıyla bir pazarlama stratejisi.. 

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada

Ürünün içeriğindeki bu küçük mavi tanecikler cildi tahriş etmiyor.Tabi yine de cilde çok bastırarak uygulamamak gerek.Ben maske olarak kullandığımda 3 dakika yerine en az 5 dakika yüzümde beklettikten sonra duruluyorum.Durulama sonrası mat ve ipeksi yumuşaklıkta bir cilde sahip oluyorum.Elbette ki bu matlık gün boyu devam etmiyor.Fakat yine de belli bir süre parlamayı geciktirdiği ortada.

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada

Merak edenler için ürün içeriği de bu şekilde.Açıkçası ben bu ürünü sevdim.Çünkü şuana dek yağlı cildimle başa çıkmak için birçok temizleyici kullandım ve en memnun kaldığım ürün bu oldu.Benim gibi yağlı bir cilt tipine sahipseniz sizin de severek kullanacağınızı düşünüyorum.Ayrıca ben ürünü Watsons'tan bayram indirimi sırasında 7,95 TL'ye almıştım.Normal zamanlarda da fiyatı 15 TL civarında.Fakat Bim'de daha ucuz olduğunu duydum.Geçen haftalarda da Kipa'da fiyatının 9,90 TL olduğunu gördüm.Almak isteyenlere duyurulur..

Siz Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler..





7 yorum:

  1. Ben cok uzun zamandir kullaniyorum bu urunu ve gercekten cok memnunum. Garnier urunlerini cok seviyorum zaten ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de iyi ki almışım dediğim bir ürün oldu bittikçe tekrar alınacaklar arasına girdi kesinlikle :)

      Sil
  2. Bende kullanmıştım bu ürünü, Gerçekten fiyatına göre gayet iyi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız ben de öyle düşünüyorum..

      Sil
  3. Bende bu ürünü severek kullanıyorum. Peeling'in yanı sıra aynı zamanda maske olarak kullanılabilmesi avantaj bence :)

    www.begumerenoglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısınız ve dediğim gibi temizleyici ve peeling özellikleri arasında bir fark olmadığından dolayı 2'si 1 arada denebilir bence.Tabi bunlar pazarlama stratejileri :)

      Sil
  4. Markette alış veriş yaparken bir hanım alıyordu , bana da tavsiye etti, çok güzel, muhakkak alın diye. Hiç aklımda yokken almıştım böylece, iyi ki de tavsiye etmiş, çok memnun kaldım. Pek fazla ürün kullanmam ( Pöh, hiç fazla kullanmam demek daha mantıklı ya) ama bunu arada kullandığımda cildimi yumuşacık yapmasını seviyorum:-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...