4 Ekim 2014 Cumartesi

Maybelline The Falsies Volum Express Black Drama

Maybelline The Falsies Volum Express Black Drama

Merhabalar :)
Öncelikle herkesin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Umarım sevdiklerinizle bir arada nice mutlu bayramlar geçirirsiniz. Ben de bayram dolayısıyla tatildeyken sizlerle bazı ürünler hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istedim. Bugünün konuğu ise şuradaki alışveriş yazımda bahsettiğim Maybelline The Falsies Volum Express Black Drama.


Maybelline The Falsies Volum Express Black Drama

Bildiğiniz gibi Maybelline birçok rimel çeşidine sahip bir marka ve genel olarak rimelleri hem uygun fiyatlı hem de başarılı ürünler. Ben de elimdeki rimel bitmek üzereyken Maybelline markasının oldukça beğenilen ürünlerinden biri olan Black Drama'ya bir şans vermek istedim. İyi ki de öyle yapmışım çünkü gerçekten beğendim. Gördüğünüz gibi rimel kavisli kıl bir fırçaya sahip. Kavisli fırçalar kirpikleri kıvırma konusunda daha başarılı bence.Bu rimelde de durum aynı. Fırça kirpiklerinizi güzel bir şekilde kavrayıp kıvırıyor. Renk olarak da oldukça siyah. Uygulaması çok kolay diyemem açıkçası, en iyi görünümü sağlamak biraz uğraştırıyor.

Maybelline The Falsies Volum Express Black Drama

Kirpiklerimde 2 kat uygulanmış halini görüyorsunuz. Uzatma ve kıvırma konusunda gerçekten başarılı. Öyle ki bir iki kat daha sürdüğümde kirpiklerimi kaşlarıma oldukça yakınlaştıracak derecede uzatıyor. Fakat yoğun yapısı nedeniyle kirpikleri biraz birbirine yapıştıran bir rimel. Bu sizin için rahatsız edici bir durum ise tavsiye etmiyorum.Galiba ben uzatma konusunda başarılı bulduğum için bu durumu biraz göz ardı ediyorum :) Bunların dışında kirpiklerinize kat kat uygulasanız da ağırlık yaratmıyor. Bu yönü oldukça güzel. Ayrıca gün içinde akma,dökülme gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Temizlemesi de oldukça kolay.
Kısacası benim için kirpikleri birbirine yapıştırma durumu dışında uzatma konusunda gayet başarılı bulduğum bir rimel oldu. Tekrar alır mıyım? Sanırım bu bittiğinde merak ettiğim başka birkaç rimele de şans verdikten sonra en iyisinin bu olduğunu düşünürsem tekrar alırım.

Sizin favori Maybelline rimeliniz hangisi? Black Drama hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler..

6 yorum:

  1. Harika bir yazi olmus güzelim, ellerine saglik. Bunu ben de kullandim bir süre, fiyat-performans acisindan harika oldugunu söyleyebilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Evet fiyatına göre gerçekten başarılı buldum bende :)

      Sil
  2. fiyatına göre güzel bir ürünmüş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Nihal abla fiyatının üzerinde bir ürün :)

      Sil
  3. Bu rimeli çok beğeniyorum hatta maybelline in tüm rimellerine bayılıyorum :)
    Ben de bloguma bekelrim canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severek kullanıyorum :) Ziyaretiniz için teşekkürler takipçinizim ben de. Sevgiler.. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...