15 Temmuz 2015 Çarşamba

Rossmann Bayram İndirimi Alışverişi

Rossmann Bayram İndirimi Alışverişi

Selam :)

Birkaç gündür burada yoktum ama döndüm.Bu arada hem blog için içerik geliştirmekle ilgilendim hem de hazır indirimler varken biraz alışveriş yaptım.Bunlardan biri de Rossmann'dan yapmış olduğum bu mini alışveriş :) Peki neler mi aldım? Hadi birlikte bakalım :)

.
.
.
Rossmann Bayram İndirimi Alışverişi

Öncelikle tüm aldıklarım bu şekilde.Rossmann'da birçok markada indirim var.Ayrıca standları dolu,düzenli.Neyde ne kadar indirim var herşey açıklayıcı bir şekilde etiketlendirilmiş.Testerlar Gratis'te olduğu gibi paramparça, heryere bulaşmış bir şekilde değil.Rossmann'ı mağaza düzeni konusunda gerçekten her seferinde takdir ediyorum.Şimdi tek tek neler almışım bir bakalım :)

Isana Deodorant

Isana Deodorant

İlk olarak yaz aylarında genellikle ağır parfümler yerine daha fresh deodorantlar kullanmayı tercih ediyorum.Rossmann'da satılan Isana markasının deodorantları hakkında olumlu yorumlar okumuştum.Hazır ihtiyacım varken bir denemek istedim.Ben Aloe Vera içeren çeşidini tercih ettim.Kokusu çok fresh hafif bir koku.Ayrıca bu deodorantlar alüminyum içermiyor.

Fiyat: 3 TL

Rival de Loop Young BB Krem

Rival de Loop Young BB Krem

Yine yaz aylarında kullanmadığım bir diğer ürün de fondöten.Kesinlikle bu sıcakta cildimizin nefes almaya ihtiyacı var ve bunu ağır yapılı fondötenlerle engellemekten kaçınmalıyız.Ben yaz aylarında fondöten yerine hafif yapılı BB ve CC kremleri kullanmayı tercih ediyorum.Rival de Loop markasının da fiyatlarına göre kaliteli ürünleri olduğunu çok duyduğum için bu ürüne bir şans vermek istedim.Ayrıca LSF 15 güneş koruma faktörü içeren bir ürün.Deneyip görelim :)

Fiyat: 4,79 TL

Flormar Oje

Flormar Oje

Böyle nude tonlarda bir oje arıyordum.Flormar Light Summer serisinden bu ojeyi çok beğenerek aldım.Bu seride pastel tonlarda tam yazlık renkler var.Bakmanızı öneririm.

Fiyat: 2,25 TL

Rival de Loop Göz Kalemi

 Rival de Loop Göz Kalemi

Ve kesinlikle bu alışverişin yıldızı! Uzun zamandır akmayan beyaz bir göz kalemi arıyordum ki sonunda buldum. Kesinlikle daha ayrıntılı bir yazısı gelecek ama şuan için diyebileceğim tek şey eğer uygun fiyatlı performansı yüksek beyaz bir göz kalemi arıyorsanız en yakın Rossmann'a gidip bu kalemi alın! Hatta bulabilirseniz başka renklerini de alın çünkü ben özellikle siyahını almadığıma çok pişman oldum.Gördüğüm ilk Rossmann'da depolamayı düşünüyorum :) Kesinlikle fiyatının çok üzerinde bir ürün.

Fiyat: 2,85

Emily Dudak Kalemi

 Emily Dudak Kalemi

Ve alışverişimin son parçası Emily'nin meşhur 211 numaralı dudak kalemi.Bu kalemi hiçbir yerde bulamıyordum en sonunda DeFacto'da buldum! Evet hiçbir kozmetikçide bulunamayan bu rengi bir tek orada gördüm.Üstelik bir sürü vardı.Kısacası siz de bu kalemi bir tülü bulamıyorsanız DeFacto'da kozmetik bölümüne bir göz atın derim.

Fiyat: 3 TL

Benim Rossmann'dan yapmış olduğum bayram indirimi alışverişim bu şekildeydi.Küçük ve karlı bir ihtiyaç alışverişi yapmış oldum.Açıkçası Gratis'ten Balm Jovi paleti de alma niyetim vardı ama sanırım %50 indirimi bekleyeceğim..Siz indirimlerden neler aldınız? Benimle paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler



21 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini :) iyi bayramlar şimdiden

    YanıtlaSil
  2. İyi bayramlar canım hepsi çok güzel güle güle kullan:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim iyi bayramlar şimdiden :)

      Sil
  3. Deodarantın incelemesini merakla bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil
  4. iyi günlerde kullan canım :) bb krem yorumunu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler :) Benim de merak ettiğim bir urun. Kullandıktan sonra blogda olucak :)

      Sil
  5. Güle güle kullanın,keşke rossman mağazaları her yerde olabilse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Evet Rossmann diğer kozmetik marketlere gore gerek normalde gerek indirim dönemlerinde çok daha tercih edilebilir bir yer.Umarım çok daha fazla bölgede ulaşılabilir hale gelir yakın zamanda.

      Sil
  6. İyi günlerde kullan. Sakarya'ya da bir Rossmann istiyoruz! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) O zaman buradan Rossmann yetkililerine seslenmiş olalım :))

      Sil
  7. Güzel günlerde kullan ve mutlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel günlerde kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  9. Bloguma bıraktığın yorumu gördüm ve geldim^^ Rossmann benim en sevdiğim drugstorelardan ikincisi. Bu arada BB krem hakkındaki görüşlerini bir başka yazında paylaşırsan sevinirim. Bu kadar uygun fiyata hem koruma faktörlü hem de ciltte sorun çıkarmayan bi ürünse ben de denemek isterim. Aldıklarnı güle güle kullan canım^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BB krem hakkındaki yorumlarımı yakın zamanda paylaşacağım :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  10. Meltem Hanım, merhaba, blogunuzu keyifle takip eden eski bir takipçisiyim, cekiliş katılımınız mutlu etti. Sizin alışverişiniz de oldukça güzel bir alışveriş olmuş RL nin deodoantı hakkında olumlu yorumları ben de okumuştum, ama BB kremi yeni görüyorum elimdekiler bitince denenebilir:) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogumu severek takip eden birilerinin olması mutluluk verici :) Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Sevgiler..

      Sil
  11. İyi günlerde kullanın inş..

    Sevgilerle
    http://fernoce.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...