14 Temmuz 2014 Pazartesi

Uygun Fiyatlı Makyaj Malzemeleri

ucuz makyaj malzemeleri

Merhabalar herkese :)
Bugün sizlerle uygun fiyatlı, herkesin alıp kullanabileceği, uygun fiyatına rağmen iyi iş çıkartan makyaj malzemeleri hakkında bir yazı paylaşmak istiyorum.Biliyorum, hepimizin almak istediği belki de hayali olan ama yüksek fiyatı nedeniyle alamadığımız en az bir tane kozmetik ürünü vardır.Bu belki bir ruj, belki bir far paleti, belki de bir fondöten olabilir.Kendilerini alamasak ta yerlerine alternatif olarak daha uygun fiyatlı ürünleri tercih edebiliriz.Ben elimde olanlardan bazılarını sizlere göstermek için seçtim.Bakalım bunlar nelermiş..



ucuz makyaj malzemeleri

Öncelikle fotoğraf kalitesinden dolayı özür dilerim. Fotoğraf makinemde bir sorun olduğu için bugünlük telefonla çekim yapmak zorunda kaldım. :(  Ürünlere gelirsek;

1: Avon Colortrend Ruj

Geniş renk skalasıyla Avon Colortrend Rujlar hem gayet kalıcı, hem de uygun fiyatıyla sıkça tercih edilen ürünlerden.Daha önce bu rujlardan biri hakkında yazmıştım zaten okumadıysanız Tık Tık . 

2: Avon Colortrend Fondöten

Yine Colortrend serisinin bu fondöteni hakkında da kapatıcılığının iyi olduğunu söyleyebilirim fakat hem benim cilt tonuma koyu geldiği için, hem de zaten yağlı olan cildimi daha yağlı gösterdiği için artık kullanmıyorum. Ama cilt tipiniz kuruysa eğer deneyebileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün olabilir. Avon kataloglarında 10 TL civarında bulabilirsiniz kendisini.

3: Rapsodi The Maxx Lash Maskara 

Uygun fiyatlı maskara arayışındaysanız eğer mükemmel olmamakla birlikte yine de alternatif olabilir. Kendisi hakkındaki yazımı okumak için Tık Tık .

4: Catherine Arley Pudra

Ve karşınızda bu fiyata alabileceğiniz en iyi pudra ! Ciddiyim. Catherine Arley Pudra uzun zamandır severek kullandığım bir ürün.Resmen stok yaptım.Ama bu sefer ki tamamen bitince Rimmel Stay Matte' ye bir şans vermek istiyorum.Bu arada Catherine Arley Pudrayı herhangi bir parfümeride 5-6 TL' ye bulabilirsiniz.

5: Emily Göz Kalemi

Kullanmayan ya da duymayan var mı bilmiyorum ama denemediyseniz uygun fiyatıyla önerebileceğim göz kalemlerinden biri. Her ne kadar ben çok çok memnun kalmasam da kişiden kişiye farklılık gösterebileceğini düşünerekten bir alternatif olarak göstermek istedim. Kendisinden daha önce bahsetmiştim. Okumadıysanız eğer Tık Tık .

Evet benim şuan uygun fiyatına rağmen iyi performans sergileyen, herkesin alıp kullanabileceği, size önerebileceğim ürünler bunlar. Eğer sizin de severek kullandığınız uygun fiyatlı ürünler varsa tavsiye edebilirsiniz. Yorumlarınızı beklerim.. 
Sevgiler..

6 yorum:

  1. avon rujları gerçekten uygun fiyatlı ve istediğimiz renk mevcut :)bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Evet bence de pahalı ürünlere iyi bir alternatif bu rujlar :) Hemen geliyorum blogunuza :))

    YanıtlaSil
  3. avonun rujları gercekten cok güzel oluyor.. ayrıca emily kalemleride benim vazgecilmezim.. banada beklerim kızlar :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle iki ürün de fiyatlarına göre oldukça iyi :) Bu arada takip etmemize çok sevindim :) Bende hemen blogunuza geliyorumm :))

    YanıtlaSil
  5. İşte bende burdayıııım herkesin alabileceği ürünler teşekkürler ^^
    Blog keşfi sağolsun takipteyim Sevgiler kocaman bana da bekleriiim ki :)

    http://sensubatintamamisin.blogspot.com ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim takibe değer gördüğünüz için :) Hemen geliyorum bende sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...